Lájkolnám a lájkod

Robban a szleng, ez a szokásom, mégis meglepődsz majd a csodákon...


flourszomi.jpg

   Két testvére van, egy öccse és egy húga. Elfoglaltságai miatt a családtagjaival csak nagyon ritkán tud találkozni. Ezek a találkozások is csak néhány órácskára valósulnak meg, hiszen utána már rohannia is kell a következő fellépés helyszínére vagy egyéb kötelezettségei szólítják. 

  Családja természetesen örül sikereinek és támogatja őt amiben csak tudják, azonban az alaptalan rossz indulatú cikkeket nehezen viselik. Volt rá több alkalommal is példa, hogy lenyilatkozott Tomi valamit, amit át is küldtek neki elolvasásra. Ezzel nem is igen volt gond, csak a cikk címével amit Fluornak “elfelejtettek” elküldeni. Nyilatkozott például nevelő apjáról, aki 5 éves kora óta nevelte őt édesanyjával és teljesen jó a kapcsolatuk, mégis úgy tüntette fel a sajtó, hogy Tomi számára ez nagy lelki törés. Tomi közszereplésének köszönhetően közvetett úton ugyan, de érik támadások a családot, melyet édesanyja anyatigrisként reagál le.  Az ifjú tinisztár bár szeretné, nem tudja minden esetben kivédeni az ellene és családja ellen irányuló támadásokat, így inkább óvatos ha magánélete kerül terítékre.

  Testvérei is örülnek sikerének. ha lehetőségük van rá megnézik testvérük fellépését. Ilyenkor a közönség soraiból érezhetik, mekkora rajongás veszi körül a bátyót.

  Nagyobb családi eseményekre természetesen Tomi is hazalátogat. Ezek az események teljesen hétköznapi módon zajlanak ilyenkor van ideje és lehetősége kicsit feltöltődni a sok-sok munka után.  :)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 6
Heti: 30
Havi: 57
Össz.: 56 145

Látogatottság növelés
Oldal: Fluor & családja/ Fluor & his family
Lájkolnám a lájkod - © 2008 - 2023 - lajkolnam-a-lajkod.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »